8 komentářů
marek1300
má někdo zkušenost s použitím LPG systému z ojetého auta, respektive demontáží ze "starého" auta a následnou montáží do novějšího?
Lze systém LPG takto přendat a následně použít,hlavně v souvislosti s papírováním, po technické stránce myslím, by s tím neměl být problém,pokud si tento systém bude rozumět s novým motorem...
Jednalo by se o LPG z Hyundai Lantry 1.6, 16V
díky
Lze systém LPG takto přendat a následně použít,hlavně v souvislosti s papírováním, po technické stránce myslím, by s tím neměl být problém,pokud si tento systém bude rozumět s novým motorem...
Jednalo by se o LPG z Hyundai Lantry 1.6, 16V
díky
Kamos ma Primeru P11-144, benzinovy dvojliter SR20DE 103kW na LPG. Pouziva ju ako taxik. Takze nabeha dost, problemy s LPG nespominal. Akurat to uz su starsie vozy, P11 sa robila tusim iba do roku 2002, potom zacala P12. Ta vsak vobec nema taku dobru povest ako P11.
Dalsia vec, P11 je o hodny kus mensia nez Mondeo mk III.
Dalsia vec, P11 je o hodny kus mensia nez Mondeo mk III.
marek1300
měl by někdo zkušenost s Daewo👋Chevrolet Nubirou(Lacetti) v kombíku? Těžko se o tomto autě schání informace-moc jich není...
Co za motory používá a jsou vhodné na provoz LPG?
[odkaz]
Co za motory používá a jsou vhodné na provoz LPG?
[odkaz]
měl jsem vybrané auto jako ojetinu a to Ford Mondeo od r.2004, které mi vycházelo v poměru cena/spolehlivost/užitná hodnota+hoedně prostoru - nejlépe a které bych již koupil, nebo nechal předělat na LPG.
Zjistil jsem ale, že údajně u těchto benzínových motorů 1.8 se ventily nedají štelovat, což je pro mě neuvěřitelná informace, pokud je tedy pravdivá a že nejsou vhodné na LPG-zaklepávající se ventily...
Takže jsem zase na začátku a nevím na co se zaměřit, jsou Oktávky a Fábie vhodné na přestavbu LPG a jeké motorizace, konkrétně?
Mylsim, že motory by měli mít hydroštely, právě kvůli zmíněným možným problémům s ventily, seřizovaní ventilů systémem podložek je příliš složitý a také drahý...
O Škodovky jsem se vůbec nezajímal, takže nemám přehled,ale na Fábie jsem moc pozitivna neslyšel...
Mám připraveno 150tis, ale pokud by za to to auto stálo, jsem ochoten si připlatit.Napadla mě i myšlenka, pořídit něco daleko většího, např. Nissa NV200, ale zdá se mi to na každodenní jízdy po městě celkem nevhodný a pohodlí jako v kombíku tam asi taky nebude, navíc je to relativní novinka,ojetiny zatím moc nejsou...Další alternativi jsou Scudo,Doblo,Kango,E😜ert,Caddy,ap.
Děkuji za informace a tipy,docela to spěchá...
-základ je , aby motor byl vhodný na provoz na LPG (např. přímé vstřikování údajně vhodné není).
Turbo bych jako vhodnej motor netipoval, díky
Tu přestavbu z jednoho do druhého auta... dá se to, ale jak píše Slavek, záleží na stáří nádrže a celkovém stavu systému a opravdu spoustu dílů stejně bude třeba koupit nových...